قالیشویی های خوب ، رفوگری را به عنوان یک خدمت حیاتی مدنظر قرار می دهند و برای این کار نسبت به استخدام نیروهای ماهر و کاربلد اقدام می کنند . اصلاح و ترمیم فرش های آسیب دیده در معتبر شدنِ نام قالیشویی ، تأثیری غیرقابل انکار دارد . نگاه به رفوگری لازمه ی ارائه ی خدمات متنوعی است که چند نمونه از آن را نام می بریم : چرم دوزی، رنگ برداری، ریشه بافی، شیرازه دوزی، سوزن کاری، دارکشی، پرداخت و روگیری .
معمولا قبل از عملیات شستشوی فرش ها (خصوصا شستشوی فرش دستباف ) از رفوگری برای ترمیم بافت های این فرش گرانبها بهره می گیرند ، اصلاح با توجه به میزان پارگی ، پوسیدگی و خرابی های فرش صورت می گیرد ، این کار باید توسط استادکار رفوگری انجام شود . عبور از این مرحله می تواند در جریان شستشوی اصولی فرش دستباف نقشی اساسی ایفا کند ، به همین خاطر توجه و دقت در انجام رفوگری می تواند به نوعی اعتبار قالیشویی را بالا ببرد .
از خدمات مربوط به رفوگری در یک قالیشویی معتبر ، چرم دوزی را به صورت اختصار توضیح می دهیم :
چرم دوزی مثل گذشته برای جلوگیری از لول شدن گوشه و کناره های فرش استفاده می شود ، هرچند مفاهیم گوناگونی نیز به خود گرفته ، مانند جلوگیری از سرخوردن روی سرامیک و یا سوزن کاری هایی که درکنار فرش انجام شده ؛ البته انجام چرم دوزی روی فرش های صادراتی ، ارزش فرش را پایین می آورد که در نوع خود یک عیب به شمار می رود .
عمل چرم دوزی بیشتر بر روی فرش های نفیس و دستباف و ابریشمی انجام می شود ، زیرا این فرش ها معمولا روی دیوار آویزان و یا قاب می شوند و چرم دوزی برای این فرش ها اقدام خوبی به شمار می رود . چرم در فرش های نفیس معمولا دور تا دور کار دوخته می شود .
وسایل لازم برای چرم دوزی عبارتند از : سوزن مناسب ( معمولا سوزن شیرازه ) ، نخ مخصوص چرم دوزی یا نخ وکس دار ، چرم طبیعی (معمولاچرم گاو ) یاچرم مصنوعی و مقوای کلفت .
قالیشویی ناب با تکیه بر اصل مشتری مداری و همچنین توجه به نیازهای آنان ، رفوگری را به عنوان یک خدمت ویژه به همشهریان ارائه می کند . ارائه ی این خدمت با تکیه بر ماهرترین رفوگران درقالیشویی ناب انجام می شود .